Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszervajas-sajtos karaj

60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk.
  2. A szobahőmérsékletű vajat a reszelt sajttal alaposan összedolgozzuk. Hozzáadunk egy kevés sót, borsot és aprított petrezselyemzöldet.
  3. A hússzeletek egyik oldalára kenjük a vajas tölteléket, ráteszünk 1-1 szelet sonkát és néhány karikára vágott főtt tojás. Beborítjuk a hús másik oldalával, és hústűvel rögzítjük, hogy ne folyjon ki a töltelék.
  4. A szokásos módon bepanírozzuk a húst: lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd forró olajban, fedő alatt kisütjük.

    RÁNTOTT, TÖLTÖTT, TEPSIS - LEGJOBB FOGÁSOK KARAJBÓL >>> 

    SZŰZPECSENYE, KARAJ, TARJA, OLDALAS: A LEGJOBB ÉTELEK SERTÉSHÚSBÓL >>> 

    A LEGFINOMABB RÁNTOTT ÉTELEK >>> 

Megjegyzés

Érdemes duplán panírozni! - szilviamalmos

Ezek is érdekelhetnek

Friss