Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeresen pácolt báránycomb

MME MME
120 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst felkockázzuk, tálba rakjuk. Oregánóval, pépesített fokhagymával, apróra vágott petrezselyemmel, sóval és borssal ízesítjük. Meglocsoljuk a citrom kicsavart, szűrt levével, az olajjal és borral, majd jól összekeverjük. Közé
tesszük a babérleveleket, lefedjük, és hűtőbe téve legalább 12 órán át érleljük.

Leszűrjük, kidobjuk belőle a babérleveleket, majd grillsütőben vagy parázs fölött, 15 perc alatt megsütjük.

Petrezselyemmel és citromkarikával díszítve, tepsis burgonyával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss