Elkészítés: A petrezselymet és a vöröshagymát apróra vágjuk. A fokhagymát fokhagymaprésen átnyomjuk. A túrót a tojásfehérjével a petrezselyemmel, a hagymával, sóval, a fokhagymával és pár csepp citromlével simára keverjük.
A csirkemellet rostirányban bevágjuk, a húst kihajtjuk, hogy 1-1 nagy szeletet kapjunk. Minden szeletre 1-1 sonkaszeletet teszünk, majd elosztjuk rajta a túrós tölteléket. A húst összetekerjük, hústűvel összetűzzük. Sóval, borssal bedörzsöljük, ezután bepanírozzuk. Forró olajban kisütjük, majd kiszedjük a hústűket. Kínálhatjuk burgonyapürével vagy sült burgonyával.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre