Elkészítés: 1. A tésztát egyhén sós vízben főzzük nem túl puhára, csepegtessük le. A tejfölt keverjük össze a tojássárgával, adjuk a tésztához, majd sóval, borssal, majorannával, rozmaringgal, kakukkfűvel és petrezselyemmel fűszerezve jól keverjük össze.
2. A megtisztított csirkét dörzsöljük be sóval, borssal és majorannával. Töltsük a hasüregbe a tésztát, hústűvel tűzzük össze, és lazán csomagoljuk olajjal megkent alufóliába. Fektessük tepsibe, és 180 fokos sütőben pároljuk kb. 45 percig, majd az alufóliát kibontva süssük még 40 percig.
3. A sütőből kivéve a csirkét 15 percig pihentessük, majd négy felé vágva befőttel vagy salátával kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre