Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres tejföl alatt sült csirke

MME MME
5 4.8/5
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat kettévágom, besózom. Egy tűzálló tálba fektetem őket, szépen egymás mellé. A lisztet, pirospaprikát, borsot, tetszőleges mennyiségű sót elkeverem, megszórom vele a csirkét. Erre pakolom rá a felkarikázott hagymát, majd rászórom a sajtot. Legvégül a tejfölbe keverem az összezúzott fokhagymát és az olajat, majd a paprikás-sajtos-hagymás csirkére öntöm. Alufólia alatt a szokásos ideig párolom, majd pirítom kicsit.

Megjegyzés

Mivel viszonylag sűrűn eszem csirkét, már nagyon unom a hagyományos sülteket. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss