Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres tarja savanyú káposztával

MME MME
1 5/5
60 perc
mester
megfizethető
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A tarját besózzuk, olajon mindkét oldalát elősütjük. A bisszamaradt olajban megpárolunk 1 fej apróra vágott vöröshagymát, majd rászórjuk a pirospaprikát, és félrehúzzuk.

A tejfölt összekeverjük a paradicsommal, a fűszerekkel és az összezúzott fokhagymával. A hússzeletek mindkét oldalát ezzel a mártással megkenjük, és betekerjük a szeleteket a káposztalevelekbe.

Szépen egymás mellé helyezzük a pörköltszaftra, a maradék fűszeres tejfölt kevés vízzel felhígítjuk, és ráöntjük a hússzeletekre, majd lassú tűzön puhára pároljuk.

Köretként rizzsel vagy burgonyával tálalhatjuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss