Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres sertéscomb vele sült zöldségekkel

MME MME
120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A combot 1,5 kanál ételízesítővel, a mustárral és a zúzott fokhagymával fűszerezzük, s egy éjszakán át a hűtőben pácoljuk. Másnap forró olajon minden oldalát megpirítjuk.

A lilahagymát nagyobb cikkekre daraboljuk, a répákat vastagra szeleteljük, tepsibe tesszük, és ízesítjük a maradék ételízesítővel és az aprított petrezselyemmel. Erre ráfektetjük a sertéscombot, meglocsoljuk a zsírjával, aláöntünk 2 dl vizet, és fóliával letakarva 200 hőfokos sütőben puhára pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.

Tálaláskor a sült zöldségeket tányérra rendezzük, és ráfektetjük a felszeletelt combot.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek