Elkészítés: A pulykamellszeleteket kiklopfoljuk, sóval, borssal, aprított petrezselyemmel, zsályával, majoránnával fűszerezzük, és meglocsoljuk az olívaolajjal, 2-3 órára hűtőbe tesszük, közben elkészítjük a rostélyos hagymát. A megtisztított vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk, az ujjainkkal lazán karikákra morzsoljuk, jól beleforgatjuk a lisztbe. A felesleges lisztet lerázzuk a hagymáról, és a felhevített olajban lassan, egyenletesen, kevergetve aranybarnára sütjük. Ha elkészült, papírtörlőre téve lecsepegtetjük. A bepácolt pulykaszeleteket forró grillen pirosra sütjük, tányérra fektetjük, rátesszük a ropogós hagymát, és forrón tálaljuk. Vajon párolt zöldséggel körítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre