Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk. Pácot készítünk: 1 dl olívaolajat mély edénybe tesszük a sóval, a fokhagymával, a majorannával, a bazsalikommal, a borssal és a chilivel, botmixerrel pépesítjük, majd a maradék 1 dl olajat is hozzáadjuk. 2 órára hűtőbe tesszük, majd beleforgatjuk a csirkecombokat, és újabb 2 órát hagyjuk a páclében, néhányszor átforgatjuk benne.
Egy mély tepsibe helyezzük a csirkecombokat, a páclevet is ráöntjük, majd hozzáöntünk kb. 2 dl sört. Lefedjük alufóliával, és puhára sütjük.
Mikor a csirke elkészült, a vajat felmelegítjük, hozzáadjuk a citromlevet, majd a húsokra locsoljuk. Ízlés szerinti körettel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre