Elkészítés: A nokedli hozzávalóit egy tálban összekavarjuk, kevés langyos vízzel a tésztát meglazítjuk, csomómentesre kikeverjük. Hagyományos nokedliszaggatóval sós, forrásban lévő vízbe beleszaggatjuk, újraforrástól számított 5-6 percig főzzük. Hideg vízbe tesszük, majd leszűrjük.
A húshoz a hagymát összeaprítva kevés olajban a hússal megpároljuk, rátesszük a fűszereket, majd 10-15 perc párolás után magas lángon főzzük, míg a víz el nem párolog róla. Ha ez megvan, összekeverjük a nokedlivel, összepirítjuk az így már kész ételt. Salátával, savanyúsággal tálalhatjuk.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre