A köménymagot pár pillanat alatt megpörköljük, majd egy mozsárba öntjük, és alaposan összetörjük.
A vöröshagymát megpucoljuk, majd apróra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, üvegesre pároljuk, majd kihűtjük teljesen.
A darált húshoz hozzáadjuk az előzőleg megpárolt vöröshagymát, a pörkölt köménymagot, a füstölt pirospaprikát, a worcestershire szószt, az ételízesítőt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összekeverjük. Ezután hozzáadjuk a kissé felvert tojásokat, és pár kanál zsemlemorzsát, majd alaposan összegyúrjuk, hogy egy könnyen formázható masszát kapjunk. (Egy kevéske felvert tojást tegyünk félre a tészta lekenéséhez!)
A masszából, nedves kézzel, formázzunk a kisebb golyókat. Az előnyújtott leveles tésztát kicsomagoljuk, majd függőlegesen felcsíkozzuk. Ezután a tésztacsíkot és a húsgolyókat váltakozva feltűzzük egy hurkapálcikára, majd a tésztát lekenjük a félretett tojással.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd ráhelyezzük a nyársakat, egymástól kicsit távolabb. 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk, majd közepes hőmérsékleten 30-35 perc alatt készre sütjük.