Elkészítés: A hozzávalókat kenyérsütőgépbe teszem, és 1,5 órás keverő-kelesztő programra állítom.
A kész tésztát lisztezett asztalra borítom, majd átgyúrom, és egy hurkát formázok belőle. A hurkát egyforma korongokra vágom, majd a korongokat kisodrom 1 cm vastagságúra. Nem kell vastagabb, mert sütés közben még növekszik.
Egy tepsibe sütőpapírt teszek, és erre teszem egymás mellé a kisodort grissini pálcákat. Mindegyiket lekenem tojásfehérjével és meghintem tetszés szerint mákkal, szezámmaggal vagy napraforgómaggal, de maradhat sima is, mert elég íz van a tésztában.
Előmelegített 230 C fokos sütőben 13 perc alatt elkészül. Mártogatóssal még finomabb.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre