Elkészítés: A gyömbért meghámozzuk, apróra reszeljük, majd
hozzáadjuk 3 mandarin reszelt héját és a mandarinok kifacsart levét, a gerezdekre vágott almát, 1 db felkarikázott mandarint.
A csirkét kívül-belül sózzuk, kissé borsozzuk. Meglocsoljuk az előkészített lével. Rámorzsoljuk a vajat, és sütőzacskóban vagy alufóliával lefedve 160-170 fokon puhára pároljuk. A zacskót felnyítva vagy a fóliát eltávolítva cukorral megszórjuk a csirkét, és ropogósra sütjük. A sütési idő kb. 1,5 óra.
Körete a sült alma és madarin, valamint burgonyapüré.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre