Elkészítés: A hagymát megfuttatjuk az olajon, beletesszük az apróra vágott gombát, ha megpárolódott, jöhetnek a fűszerek: bors, ételízesítő, pirosarany, pirospaprika, mustár, és végül a tejföl. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk (egy mell = 4 szelet), lisztbe forgatjuk, és hirtelen kisütjük. Tepsibe vagy hőálló tálba fektetjük, rásimítjuk a gombát, sütőbe tesszük. Ha mar majdnem kész, megszórjuk reszelt sajttal, és pár percre viszatesszük még. Köretnek kockára vágott főtt burgonyát ajánlok, és a pikáns íz érdekében konzerv ananászkarikát vagy őszibarackot.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre