Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres flekken roston

MME MME
2
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst kissé kiverjük, és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat, a mustárt és a zúzott fokhagymát vagy fokhagymakrémet az olajjal összekeverjük. Alaposan a hússzeletekbe dörzsöljük.

A vöröshagymát megtisztítjuk, fölszeleteljük, gyûrûire szedjük, a bárd lapjával szétnyomott borókabogyóval összekeverjük, majd a húst ezzel egymásra rétegezve alufóliába csomagoljuk. Hûtôszekrényben 1 éjszakán át pihentetjük.

Amikor a rostély kellôen forró, és a faszén csak parázslik alatta, a hússzeleteket rárakjuk és oldalanként kb. 4-4 percig sütjük. Savanyúságokkal meg puha kenyérrel kínáljuk.

Megjegyzés

Elkészítési idô: 30 perc + érlelés
Egy adag (kiegészítôk nélkül): 495 kcal

Fotó: Univer - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss