Elkészítés: A húst kissé kiverjük, és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat, a mustárt és a zúzott fokhagymát vagy fokhagymakrémet az olajjal összekeverjük. Alaposan a hússzeletekbe dörzsöljük.
A vöröshagymát megtisztítjuk, fölszeleteljük, gyûrûire szedjük, a bárd lapjával szétnyomott borókabogyóval összekeverjük, majd a húst ezzel egymásra rétegezve alufóliába csomagoljuk. Hûtôszekrényben 1 éjszakán át pihentetjük.
Amikor a rostély kellôen forró, és a faszén csak parázslik alatta, a hússzeleteket rárakjuk és oldalanként kb. 4-4 percig sütjük. Savanyúságokkal meg puha kenyérrel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre