Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres csirkeszárnyak kukoricapelyhes bundában

60 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 1 kg csirkeszárny
  • 1 kávéskanál őrölt koriander
  • 1/2 kávéskanál őrölt kömény
  • 1 kávéskanál durvára őrölt színes bors
  • 1 kávéskanál durvára őrölt chilipaprika
  • 1 kávéskanál őrölt gyömbér
  • 1 kávéskanál fokhagyma granulátum
  • 1/2 kávéskanál cayenne bors
  • A panírozáshoz:
  • natúr kukoricapehely
  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • A sütéshez:
  • étolaj

Elkészítés

Elkészítés: A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, a forgóknál elvágjuk, a szárnyvégeket levágjuk. A húst sózzuk, alaposan befűszerezzük, és 20-30 percre a hűtőbe tesszük.

A kukoricapelyhet apróra morzsoljuk. A szárnyakat lisztbe, tojásba és az összemorzsolt kukoricapehelybe vagy kukoricapehely és zsemlemorzsa keverékébe panírozzuk. Bő, forró olajban kisütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss