Elkészítés: A csirkemellet enyhén kiklopfoljuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, egymásra helyezzük és félretesszük.
Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, hozzáadjuk a fahéjat, jól elkeverjük.
A 3 tojásból liszttel és a sörrel összekeverve sűrű palacsintatésztát keverünk, hozzáadjuk a fahéjjal ízesített almát és jól összekeverjük.
A csirkemellet lisztben megforgatjuk, majd az almás tésztába mártjuk, bő, forró olajban aranybarnára megsütjük. Kisütjük a burgonyakrokettet is.
Tálaláskor a csirkemellszeletekre rácsíkozzuk az áfonyalekvárt, őszibarackszeletekkel díszítjük, és a kroettel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre