Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres csirkecomb borsos steakburgonyával

75 perc
egyszerű
átlagos
2 adag

Elkészítés

  1. Összekeverjük a sót, a borsot, a morzsolt kakukkfűt és majoránnát, a fokhagymaport, a finomra vágott petrezselymet, továbbá a citrom lereszelt héját. Az így kapott fűszerkeverékkel bedörzsöljük a megmosott csirkecombokat úgy, hogy a bőrük alá is jusson. A húsokat sütőzacskóba tesszük, tepsibe helyezzük, és a 190 fokos sütőbetoljuk kb. 50 percre.
  2. A megmosott burgonyát héjastul megfőzzük, majd leszűrjük, és óvatosan meghámozzuk. Miután kihűlt, felkockázzuk, és elkezdjük pirítani a felhevített olajon. Mikor már kezdenek pirulni a krumplikockák, megsózzuk, megborsozzuk őket, és rázogatva készre pirítjuk. Ezzel tálaljuk a csirkecombokat.

    RÁNTVA, SÜTVE, TÖLTVE - A LEGFINOMABB ÉTELEK CSIRKECOMBBÓL >>> 

    A CSIRKE LEGJAVA: CSIRKEMELL ÉS CSIRKECOMB - VÁLOGATÁS >>> 

    SÜLT CSIRKECOMBOK - VÁLOGATÁS >>>




Ezek is érdekelhetnek

Friss