Elkészítés: Egy kisebb tepsit vékonyan kivajazunk, majd kilisztezünk. A csirkemellekből tenyérnyi szeleteket vágunk, fűszerezzük sóval és borssal, majd szorosan egymás mellé rakjuk őket a tepsibe.
Egy tálban összekeverjük a tejfölt a tojássárgákkal, és rálocsoljuk a csirkemellekre. Ráreszeljük a füstölt sajtot, és egyenletesen eloszlatjuk a tetején.
180 C-os sütőbe toljuk 30 percre. A csirkemell rengeteg levet fog engedni, ebben főzzük puhára a húst. Fél óra elteltével kivesszük a tepsit, és óvatosan leöntjük róla a vizet. Majd 220 C-on pirítjuk még 10 percig.
Burgonyapürével tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre