Elkészítés: Mossuk meg a gombát és a spenótot. Pucoljuk meg és vágjuk apró kockákra a hagymát. Süssük meg vajban a rókagombával, de ne hagyjuk hogy megbarnuljon. Szórjuk rá a lisztet. Keverjük meg. Adjuk hozzá a tejszínhabot és a portói bort. Főzzük néhány percig. Keverjük hozzá a tejszínt, sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a spenótot, mielőtt felszolgáljuk. Távolítsuk el a pisztráng bőrét. Öntsük a spenótos gombás szószt előmelegített tányérokra. Helyezzünk mindegyikre egy-egy halszeletet. Díszítsük finomra vágott lilahagymával.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre