Füstölt lazac saláta

Hozzávalók

  • Hozzávalók 1 személynek:
  • 1 kis darab füstölt lazacfilé
  • 1 db hegyes csípős zöldpaprika
  • 1/2 db piros kaliforniai paprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 kis fej lilahagyma fele
  • őrölt feketebors
  • balzsamecet
  • citromlé
  • olívaolaj
  • kapribogyó
  • színes egész bors
  • reszelt sajt

Elkészítés

    Elkészítés: A paprikákat, a paradicsomot és a lazacot kockára vágom, a lilahagymát apróra darabolom, majd beleteszem egy tálba. Fűszerezem, meglocsolom olívaolajjal, citromlével és balzsamecettel. Adok hozzá kevés kapribogyót, összekeverem. Reszelek rá sajtot, teszek még rá kapribogyót és színes egész borsot, valamint lilahagymát.

    Vajas pirítóssal fogyasztom, vörösbort iszom hozzá.

Megjegyzés

Könnyű, egészséges és gyors étel.

Sinka Endre
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek