Elkészítés: Megfőzzük a burgonyát sós vízben, megtisztítjuk és cikkekre vágjuk. A kelbimbót szintén megfőzzük és leszűrjük.
A felét egy margarinnal alaposan kikent tűzálló tál aljára terítjük, erre egy réteg csíkokra vágott, főtt, füstölt tarját és a feldarabolt sajtot fektetjük. Beborítjuk a maradék burgonya-kelbimbó keverékkel, azután megszórjuk ismét füstölt hússal és sajttal.
Végül simára keverünk 2 dl tejfölt 1 tojás sárgájával, és a lerakott ételre öntjük, a tetejére 5 dkg sajtot reszelünk.
Forró sütőben aranysárgára sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre