Elkészítés: A füstölt hal bőrét lehúzzuk, kiszedjük a szálkákat, és a halhúst apró darabokra tördeljük. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk.
Félreteszünk 2 evőkanálnyi halhúst a tálaláshoz, a többit turmixgépbe tesszük. Hozzáöntjük a tej felét, fél citrom levét, belekavarjuk a hagymát, és simára pépesítjük. Hozzáadjuk a megmaradt tejet, a tejszínt, sóval, őrölt borssal, illetve a szósszal ízesítjük, és még egyszer összemixeljük.
Tálalás előtt a snidlinget megmossuk, lecsepegtetjük és apróra vágjuk. A levest óvatosan megmelegítjük.
A snidlinggel beszórva, a megmaradt, karikára vágott citrommal díszítve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre