Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Füstölt halas falatkák

30 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A tojásokat meghámozzuk, felszeleteljük. A kenyérszeleteket megpirítjuk. A pirított kenyerekből négy kört vágunk ki. A lazacszeleteket négyfelé vágjuk. A pirítóst megkenjük mustárral, ráhelyezünk 1-1 salátát, tojáskarikát, lazacot.

A félbarna kenyeret kockákra vágjuk, és forró fűszervajon ropogósra pirítjuk. Felváltva nyársra húzzuk a kenyérkockákat és a füstölt halat.

A makrélát darabokra vágjuk, az uborkát ferdén felszeleteljük. Az uborkára 1-1 darab makrélát teszünk. Csillagcsöves nyomózsákba töltjük a felvert tejszínnel elkevert tormát, és ezzel, valamint vörösáfonyával díszítjük a makrélás falatkákat.

Ezek is érdekelhetnek

Friss