A burgonyát megmossuk, forró, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. Hagyjuk kissé hűlni, majd meghámozzuk és karikára vágjuk a burgonyát. A tojásokat is megfőzzük, megtisztítjuk, aztán cikkekre vágjuk.
Az almákat megmossuk, eltávolítjuk a magházukat, a húsukat pedig vékony szeletekre vágjuk. A jégsaláta vastag ereit kivágjuk, a torzsáját eltávolítjuk, a leveleket pedig darabokra tépkedjük.
A halfilé bőrét eltávolítjuk, majd a halat nagyobb darabokra vágjuk. Egy tálban összeforgatjuk a burgonyát, az almát, a tojást, és a megtisztított, feldarabolt újhagymát, aztán sózzuk, borsozzuk.
Egy tálkában összekeverjük a majonézt a tejföllel és a fahéjjal, majd beleforgatjuk a jégsalátát. Elrendezzük egy tányéron, és ráhalmozzuk a tojásos-burgonyás keveréket. A haldarabokkal és néhány szál friss snidlinggel díszítve tálaljuk.