Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Füstölt hal salátával

default user icon

Hozzávalók

  • 20 dkg burgonya
  • 4 db tojás
  • 20 dkg alma
  • 1/2 db jégsaláta
  • 20 dkg füstölt halfilé
  • 4 szál újhagyma
  • frissen őrölt bors
  • 4 ek majonéz
  • 2 ek tejföl
  • 1 mk őrölt faháj

Elkészítés

    1. A burgonyát megmossuk, forró, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. Hagyjuk kissé hűlni, majd meghámozzuk és karikára vágjuk a burgonyát. A tojásokat is megfőzzük, megtisztítjuk, aztán cikkekre vágjuk.
    2. Az almákat megmossuk, eltávolítjuk a magházukat, a húsukat pedig vékony szeletekre vágjuk. A jégsaláta vastag ereit kivágjuk, a torzsáját eltávolítjuk, a leveleket pedig darabokra tépkedjük.
    3. A halfilé bőrét eltávolítjuk, majd a halat nagyobb darabokra vágjuk. Egy tálban összeforgatjuk a burgonyát, az almát, a tojást, és a megtisztított, feldarabolt újhagymát, aztán sózzuk, borsozzuk.
    4. Egy tálkában összekeverjük a majonézt a tejföllel és a fahéjjal, majd beleforgatjuk a jégsalátát. Elrendezzük egy tányéron, és ráhalmozzuk a tojásos-burgonyás keveréket. A haldarabokkal és néhány szál friss snidlinggel díszítve tálaljuk.

    RÁNTOTT HAL CITROMOS SÜLT KRUMPLIVAL >>> 

    RAKOTT HAL MÁRTÁSBAN >>> 

    CUKKINIS RAKOTT HAL >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin