Füstli virsli velesült zöldségekkel

Hozzávalók

  • 1 tasak (4 db, 14 dkg) füstli virsli
  • 2 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 3 db csiperke gomba
  • 1 db újhagyma
  • 1 ek olívaolaj
  • őrölt fekete bors

Elkészítés

    1. A gombát, újhagymát felvágjuk, a virslit bevagdossuk, és betesszük egy serpenyőbe. Mellé rakjuk a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, olajat locsolunk rá.
    2. Megsütjük, tálaljuk, ízlés szerint mustárral vagy anélkül, friss fehérkenyérre fogyasztjuk.

     

Megjegyzés

Gyors, laktató, finom étel, minimális munkát igényel.

Sinka Endre
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hasonló Receptek

Magazin