Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Medvehagymás-kéksajtos fussili

Hozzávalók

  • 25 dkg fusilli
  • 10 dkg kolozsvári szalonna
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 db paradicsom
  • 1/2 csokor medvehagyma
  • 2 db chili
  • 1 ek olíva olaj
  • 5 dkg kéksajt (Bleu d' Auvergne)
  • őrölt fekete bors
  • 2 db medvehagymalevél tálaláshoz

Elkészítés

    1. A tésztát sós vízben kifőzzük a zacskón található utasítás szerint. A szalonnát kockára vágjuk, a fokhagymát megtisztítjuk és felaprítjuk, a paradicsom ot nyolcadoljuk, a medvehagymát felcsíkozzuk.
    2. Egy serpenyőben, olajon megpirítjuk a szalonnát, hozzáadjuk a fokhagymát, a paradicsom ot, majd a medvehagymát. Belevágjuk a chilit, majd megsózzuk, megborsozzuk. A tésztát rászedjük a zöldséges ragura, és összekeverjük. Tálaláskor a tányérra szedett tésztára, kéksajtot morzsolunk, és medvehagymával díszítjük.

     

Megjegyzés

Az idei év első medvehagymás étele.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin