Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

 Fusilli kolbászcsipsszel és házi paradicsomszósszal

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg fussili
  • 4 db paradicsom (húsos)
  • fél szál kolbász
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kis fej hagyma
  • bazsalikom
  • oregánó
  • bors
  • 3 ek olívaolaj
  • 1 tk vaj
  • 10 dkg parmezán

Elkészítés

    1. A fokhagymát, hagymát, a parmezánt és a paradicsomot a sajtreszelő kislyukú oldalán lereszeljük, a száraz vékonykolbászt karikákra szeljük.
    2. Egy mélyebb serpenyőben olívaolajat hevítünk, beledobjuk a vajat, ha megolvadt, a reszelt fokhagymát és hagymát, és közepes hőfokon megdinszteljük. Belerakjuk a kolbászkarikákat. A paradicsomszószhoz hozzákeverjük az ízlés szerinti mennyiségű zöldfűszert, sót, borsot, majd az egészet kolbászcsipszhez borítjuk, és 5-10 perc alatt összefőzzük.
    3. A tésztát kifőzzük a csomagoláson írtak szerint, majd leszűrjük, és a paradicsomos-kolbászos szószba öntjük. Belekeverjük a reszelt parmezán felét, majd alaposan elkeverjük, és hagyjuk, hogy beleolvadjon a tésztába. A maradék parmezánnal tálaljuk.

      Tésztafélék >>> 

      10 PARADICSOMOS TÉSZTA RECEPT AZ EGYEDÉNYESTŐL A HÚSGOMBÓCOSIG >>>

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin