Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fusilli kolbászcsipsszel és házi paradicsomszósszal

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fokhagymát, hagymát, a parmezánt és a paradicsomot a sajtreszelő kislyukú oldalán lereszeljük, a száraz vékonykolbászt karikákra szeljük.
  2. Egy mélyebb serpenyőben olívaolajat hevítünk, beledobjuk a vajat, ha megolvadt, a reszelt fokhagymát és hagymát, és közepes hőfokon megdinszteljük. Belerakjuk a kolbászkarikákat. A paradicsomszószhoz hozzákeverjük az ízlés szerinti mennyiségű zöldfűszert, sót, borsot, majd az egészet kolbászcsipszhez borítjuk, és 5-10 perc alatt összefőzzük.
  3. A tésztát kifőzzük a csomagoláson írtak szerint, majd leszűrjük, és a paradicsomos-kolbászos szószba öntjük. Belekeverjük a reszelt parmezán felét, majd alaposan elkeverjük, és hagyjuk, hogy beleolvadjon a tésztába. A maradék parmezánnal tálaljuk.

    Tésztafélék >>> 

    10 PARADICSOMOS TÉSZTA RECEPT AZ EGYEDÉNYESTŐL A HÚSGOMBÓCOSIG >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss