Keress receptre vagy hozzávalóra
Hírdetés
Recept feltöltés

Fusilli gombás-medvehagymás raguval

4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 25 dkg fusilli tészta
  • 35 dkg csiperke gomba
  • 1 csokor medvehagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • chilipaprika
  • 1 dl főzőtejszín
  • 1 dl fehérbor
  • olívabogyó
  • őrölt feketebors
  • kakukkfű
  • oregano
  • olívaolaj
  • 5 dkg füstölt sajt

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát aprítom. Az újhagymát és a chilit felkarikázom, a gombát és a medvehagymát szeletelem, a sajtot lereszelem.

    Egy serpenyőben megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a gombát és a chilipaprikát. Közben a tésztát sós vízben al dente kifőzöm. Végül a raguhoz hozzáadom a medvehagymát, az olívabogyókat, fűszerezem. Ráöntöm a tejszínt és a bort.

    Kis idő elteltével hozzászedem a leszűrt tésztát, összekeverem, összeforralom.

    Reszelt füstölt sajttal tálalom.

Hírdetés
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm
Hírdetés

Hozzászólások

Hírdetés

Hasonló Receptek

Magazin

Hírdetés
Hírdetés