Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fusilli brokkolis gombaszósszal

MME MME
Hozzávalók
  • Elkészítési idő: kb. 30 perc
  • Hozzávalók (2-3 adag):
  • 20 dkg fusilli (orsó) tészta
  • 15 dkg mirelit brokkoli
  • 2 evőkanál olaj
  • 20 dkg gomba
  • 1 tasak KNORR Serpenyős gombás csirke Rafinéria

Elkészítés

Elkészítés: A fusilli tésztát sós vízben megfőzzük. A brokkolit 2 percre külön feltesszük egy csipetnyi sóval ízesített, 4,5 dl forrásba levő vízbe főzni. A brokkolit úgy szűrjük le, hogy a levét tegyük félre (jól hűtsük le). A gombát megtisztítjuk, és olajon addig pároljuk, míg elforrja a levét. Ekkor felöntjük a visszamaradt hideg fözőlében elkevert KNORR Serpenyős gombás csirke alappal. Néhány percig forraljuk, amíg besűrűsödik. Összekeverjük a lecsepegtetett főtt tésztával, a brokkolival és röviden összemelegítjük.

Javaslat: Friss petrezselyemzölddel és durva reszelővel reszelt mozzarella sajttal tálalás előtt megszórjuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss