Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fusilli babos-húsos raguval

45 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát sós vízben kifőzzük, a zacskón található utasítás szerint. A szalonnát apróra daraboljuk, a hagymákat felaprítjuk. Az étolajon áthevítjük a hagymákat, majd rádobjuk a szalonnát, és egy kissé átpirítjuk. Ezután rátesszük a darált húst és a fűszereket. Kevergetve fehéredésig pirítjuk, majd rátesszük a vizet, paradicsomlevet és fedő alatt készre főzzük.
  2. Hozzáöntjük a levétől leszűrt babkonzervet, és még 2-3 percig együtt forraljuk. A kifőtt tésztával összekeverjük, majd forrón tányérokra szedjük. Reszelt sajttal megszórjuk.

Megjegyzés

Bármely napra ajánlom, finom laktató étel. - ditti56

Ezek is érdekelhetnek

Friss