Előkészítés: A fügét, az oranzsátot, és a citronátot apróra vágjuk. A mogyorót összevagdaljuk. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A cukrot a tojásokkal, a vaníliás cukorral és egy csipet sóval habosra keverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és a cukros masszába dolgozzuk. Hozzáadjuk a fügét, az oranzsátot, a citronátot és a mogyorót. Kibélelünk sütőpapírral egy kb. 20x20 cm nagyságú tepsit, és belesimítjuk a masszát. A sütőben kb. 30 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni, majd rombuszokra vágjuk, és így kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre