Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Frittata kék sajttal

MME MME
1
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A petrezselymet apróra, a zellert keskeny csíkokra vágjuk. 2 tojást felverünk, hozzákeverjük a felaprított petrezselymet, a zellert, és megsózzuk. A hagymát vékonyra szeleteljük, és csíkokra vágjuk a laskagombát is. Serpenyôben felforrósítjuk az olajat, és 5-7 percig sütjük benne a hagymát, majd hozzáadjuk a zellert és a laskagombát. Amikor megpuhult, ráöntjük a tojáskeveréket, és addig sütjük, amíg megszilárdul. A márványsajtot villával kissé szétnyomjuk, és megszórjuk vele a megsült tojást. A kaliforniai paprikát keskeny csíkokra vágjuk, és ezzel díszítjük a frittata tetejét.

Megjegyzés

Energia: 354 kcal
Fehérje: 18,4 g
Zsír: 25,1 g
Szénhidrát: 12,6 g

Béres Alexandra receptje a Súlykontroll diétához. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss