Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Friss zöldsaláta virslivel és sajttal

30 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A zöldségeket ízlés szerint kockákra vagy csíkokra felaprítom/reszelem, és kissé megsózva állni hagyom, míg a virslit kb. 1 cm-es darabokra vágom, a mozzarellát és fetát felkockázom. Ha kész, a zöldségekhez adom.

A natúr joghurtot összekeverem egy kevés ételízesítővel és a finomra vágott kaporral, ráöntöm a zöldségekre, összekeverem.

Kiadagolom a salátát, megcsepegtetem majonézzel, meglocsolom kevés balzsamecettel, és tálalásig hűtőbe teszem.

Megjegyzés

Frissen, tálalás előtt elkészítve az igazi, amikor még ropognak a zöldségek. Mivel van benne virsli és sajt, önmagában is komplett vacsora lehet, bár lehet pirítóssal is enni, úgy kiadósabb. - Mizsuzska

Ezek is érdekelhetnek