A SÜLTHÚSOS-SAJTOS SZENDVICS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>>
Hozzávalók:
1 tk dijoni mustár (magos)
2 tk majonéz
1 db bagel
3 szelet paradicsom
1/4 fej jégsaláta
2-3 szelet füstölt-sült marhahús
2-4 szelet Frico Maasdam sajt
1-2 db csemegeuborka
Elkészítés:
1. Az öntethez összekeverjük a dijoni mustárt és a majonézt. A csemegeuborkát felkarikázzuk, a paradicsomot vékonyan felszeleteljük, a salátát leveleire szedjük.
2. A bagelt félbevágjuk, majd egymásra rétegezve ráhelyezünk 1-2 salátalevelet, a paradicsomkarikákat, a Frico Maasdam sajtot, a sült marhahúst és az uborkaszeleteket.
3. Végül megkenjük a mustáros-majonézes krémmel, ráhelyezzük a bagel tetejét, és óvatosan összenyomjuk. Hidegen kínáljuk.