Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Frankfurti leves virslivel

Hozzávalók

  • 2 db burgonya
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db kelkáposzta (kisebb)
  • 1 l zöldségleves (lehet kockából is)
  • bors
  • köménymag
  • 1 pohár kefir
  • 4 db pulykavirsli

Elkészítés

    1. A burgonyát és a répát meghámozzuk, apróra vágjuk. A kelkáposztát megmossuk és vékony csíkokra vágjuk.
    2. A burgonyát és a répát beletesszük a zöldséglevesbe, főzzük pár percig, majd hozzáadjuk a kelkáposztacsíkokat. Ne főzzük túl, maradjanak a zöldségek roppanósak. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, tegyünk bele köménymagot.
    3. Egy merőkanál levest összeturmixolunk a kefírrel, majd visszaöntjük. Beletesszük a karikára vágott virslit, és 2 perc múlva lezárjuk a hőt.

    MÁZAS PULYKASZÁRNY ÉDESBURGONYÁVAL >>> 


  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin