Elkészítés: A káposztát és a burgonyát kockákra vágjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A virslit felkarikázzuk.
A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a fokhagymát, hozzáadjuk a köményt, a majoránnát, megszórjuk a paprikával. Beletesszük a káposztát és a burgonyát, majd felengedjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá, és puhára főzzük.
Ha a burgonya és a káposzta is megpuhult, a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.
A virslikarikákat kevés olajon átpirítjuk, és a leveshez adjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre