Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Frankfurti leves másképp

30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A káposztát és a burgonyát kockákra vágjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A virslit felkarikázzuk.

A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a fokhagymát, hozzáadjuk a köményt, a majoránnát, megszórjuk a paprikával. Beletesszük a káposztát és a burgonyát, majd felengedjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá, és puhára főzzük.

Ha a burgonya és a káposzta is megpuhult, a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.

A virslikarikákat kevés olajon átpirítjuk, és a leveshez adjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss