A lisztből, a vajból és a tojás sárgájából tésztát készítünk, megsózzuk, majd félretesszük kicsit pihenni. Azután tepsiformára gyúrjuk, és félig megsütjük.
A bacont felkockázzuk, serpenyőben megpirítjuk, és ráreszelünk egy kevés hagymát.
A tejfölt kikeverjük a tojásokkal, megborsozzuk, majd a félig átsült pitetésztára öntjük. A tetejére szórjuk a lereszelt sajtot, és forró sütőben aranybarnára sütjük.
Hidegen és melegen egyaránt finom. Kombinálhatjuk különféle zöldségekkel, pl. brokkolival vagy spenóttal. A hús elhagyásával finom vegetáriánus étel a zöldséges változat.
- MME
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!