Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, kettéosztjuk, kinyújtjuk, és megsütjük.
A krémhez a 2 csomag vaníliás pudingport a 2 evőkanál liszttel összekeverjük, majd kevés vízzel kikeverjük, hozzáadva a tojássárgát, majd a vízzel sűrű krémet főzünk belőle. Ha kihűlt, belekeverjük az előzőleg habosra kikevert porcukros vajat.
A tejszínt keményre verjük a habfixálókkal.
Az egyik kisült lapon elosztjuk a vaníliás krémet, majd a tetején a tejszínhabot, befedjük a másik lappal.
A karamellhez a hozzávalókat összekeverjük, felhevítjük, majd a tészta tetejére öntjük. Néhány óra pihentetés után tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre