Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Francia fokhagymás hal

MME MME
4/5
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítése: A sütőt 200 fokra (gáz 6. fokozat) melegítjük. A halat megtisztítjuk, kívül-belül besózzuk, és úgy fektetjük tűzálló tálra vagy zománcozott tepsibe, mintha úszna. A fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és a halra szórjuk. A paradicsomot és a vöröshagymát meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük, a halra fektetjük. Olívaolajjal meglocsoljuk, és a sütőbe tolva úgy harminc percig sütjük.
Burgonyapürével vagy petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Megjegyzés

Elkészítési idő: kb. 45 perc
1 adag: 1831 kJ (436 kcal) - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss