Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

4 vidéki főzőiskola, ahova érdemes beiratkozni!

Ősszel nem csak a gyerekeknek kezdődik meg az iskola, hanem – ha úgy szeretnénk – mi is visszaülhetünk az iskolapadba. Szerencsére manapság már könnyedén találhatunk kedvünkre való tanulnivalót, érdeklődési körünknek megfelelően válogathatunk a különféle önismereti, képzőművészeti vagy épp gasztronómiai kurzusok között.

Néhány évvel ezelőtt szinte minden sarkon lehetett találni egy-egy főzőiskolát, a nagy lelkesedés után mostanra tisztult le a főzőiskolák piaca, amelyek közül jó szívvel ajánlunk néhányat.

Bonne Chance, Bázakerettye

Az erdőszéli, idilli környezetben fekvő szállónak nemcsak az étterme, hanem a kétnapos, hétvégi főzőkurzusai is messze földön híresek. A neves gasztroszakértők és séfek által vezetett kurzusokon számos nemzet konyhája elsajátítható, de annak is jut hely a konyhán, aki csak hétvégi pihenésre érkezik, a ház konyhafőnöke mindenkit jó szívvel lát egy kis péksütemény-készítésre.

Csokoládé akadémia, Nagytarcsa

A profik és édesszájú amatőrök számára színes programkínálattal készülő Csokoládé Akadémia szintén említésre érdemes. A neves előadókat és izgalmas témákat felsorakoztató iskolában kezdők, haladók és profik is megtalálják a számításukat, a bonbonkészítéstől a monodesszertekig számos témában indulnak kurzusok.


Metro Gasztroakadémia, Budaörs

A Metro Gasztroakadémiáján nem csak különféle éttermek séfjei tanulhatják meg a legújabb trendeket és legizgalmasabb trükköket a szakma legjobbjaitól, hanem a lelkes háziasszonyok, amatőrök számára is sokféle kurzust kínálnak, ahol az alapoktól kezdve, a nemzetek konyháin át számos tematika mentén segítenek a konyhai technikák elsajátításában.

ChefParade, Etyek

Az egyéni kurzusoktól a csapatépítésen át számos lehetőséget kínál a Budapesten és most már Etyeken is megtalálható főzőiskola. Etyek főleg a szabadtéri főzés, grillezés helyszíne, ahol nyugodtan füstölhet a grill. Az itt tartandó kurzusok egyik főszereplője egyértelműen a hús és - a lankás szőlőskertek adta miliőből fakadóan - a mediterrán konyha.

4 VIDÉKI ÉTTEREM, AMIT NEM HAGYHATSZ KI, HA ARRA JÁRSZ! >>> 
10 VIDÉKI FAGYIZÓ, AHOVA FELTÉTLEN ÉRDEMES BETÉRNI! >>> 
A MICHELIN-CSILLAGOSTÓL A CSÁRDÁIG: ÍME 4 SZUPER TERASZOS ÉTTEREM >>> 
AZ 5 LEGJOBB LÁNGOSOZÓ, AMIT FELTÉTLENÜL KI KELL PRÓBÁLNOD! >>> 
TOP 4 MAGYAR CUKRÁSZDA HÉTVÉGI TALÁLKÁKHOZ >>> 

Ezek is érdekelhetnek