Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fotó: Ezt reggelizi Meghan Markle és Harry herceg

default user icon
MME
Meghan Markle-t, vagyis immár Meghan hercegnét, meglátogatta egy régi barátja, aki nem volt szívbajos, és kiposztolta az Instára, hogy mit reggelizett Harry herceggel és annak nejével. Ez mondjuk egy újabb protokoll, amit megszegett az egykori színésznő, illetve annak civil cimborája, de legalább kiderül, hogy mit lehet enni nálunk, ha vendégségbe hívnának minket.

Daniel Martin sminkes volt hivatalos régi barátja, Meghan hercegné otthonába hétvégén. A várandós hercegné felkészült a vendég fogadására, amit Martin meg is osztotta a neten. A fotón tea, avokádós pirítós és csokis trüffel látható. A férfi még meg is jegyezte a fotó alatt, hogy Meghan mennyire gondoskodó házigazda, és továbbra is rajongója az avokádónak.

Ha ez nem lenne elég a férfi egy videót is posztolt az Instán, amihez ezt írta: "Egy hétvége Londonban, az én M-mel." M, pedig nem más, mint Meghan Markle, akinek Martin készítette a sminkjét az esküvőjére.

A korábbái színésznő egy interjúban egyszer így jellemezte magát: "Csak egy lány vagyok Kaliforniából, aki imád jógázni, a parton feküdni, és avokádót enni." Az egyik szokása láthatóan ma is megmaradt.

Meghan Markle egyébként egészséges életmódra fogta Harry herceget , aki így búcsút intett az alkoholnak, a pizzának, és a hamburgernek. Sussex hercegnője pedig gondoskodik arról, hogy minél egészségesebb ételeket egyen helyette.

A kismama hercegné korábban életmód blogot vezetett, amit az eljegyzése után, a királyi család kérésére bezárt. Ezen az oldalon több recept is megjelent, melyekből mi is megmutattunk párat. Lenne kedved kipróbálni őket? Íme!

MEGHAN MARKLE ROPOGÓS-CITROMOS CSIRKÉJE

MEGHAN MARKLE SÜTŐTÖKÖS SAJT FONDÜJE

KATALIN HERCEGNÉ SPÁRGATÖKÖS CHUTNEY RECEPTJE

Ezek is érdekelhetnek

Friss