Forralt bor

default user icon
2 4.5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 7,5 dl száraz, nem túl savas vörösbor
  • 7 dkg cukor
  • 2 rúd fahéj
  • 8 szem szegfűszeg
  • 3 szem szegfűbors
  • 4 szelet citrom
  • 2 szem zöld kardamom (ha nincs, elhagyható)

Elkészítés

    Elkészítés: Forrásig melegítjük a fűszereket a borban. Ne forraljuk fel, mert a bor elveszti az aromáját. Ezután beletesszük a citromot, édesítjük, ha még szükséges. Forrón kínáljuk.

Megjegyzés

Jön a hideg:) Mmmmm...

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Faragó Zsófia 3 évvel ezelőtt
én ezt elkészítettem és nagyon finom volt :)
András 4 évvel ezelőtt
Nagyon jó alaprecept a forralt bor készítéséhez.

Hasonló Receptek

Magazin