Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Forralt bor egyszerűen

default user icon
2 4.7/5

Hozzávalók

  • 7,5 dl vörösbor
  • 3 dl víz
  • 6-7 ek cukor
  • 6 szem szegfűszeg
  • 1 rúd fahéj
  • 4 szelet citromkarika

Elkészítés

    1. Egy fazékban felmelegítjük a vizet a cukorral, a fahéjjal és a szegfűszeggel kb. 5 perc alatt. Külön felmelegítjük a bort, majd ebbe beleszűrjük a fűszeres szirupot.
    2. Végül hozzáadjuk a citromkarikákat, és így kínáljuk.

      FORRÓ ITALOK TÉLIRE >>> 

      GLÜHWEIN (FORRALT BOR) >>>

Megjegyzés

Nagyon finom, szerintünk, mindenkinek ajánljuk!

seftanonc
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

bednem
Nem csak télen, tavasszal és máskor is készítem, ha úgy alakul...
kopygege
Fontos, hogy midez száraz bor esetén igaz. Ha félédes, netán édes bort használsz, nem kell ennyi cukor, két-három evőkanál bőven elegendő.

Hasonló Receptek