Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Forralt bor egyszerűen

default user icon
2 4.7/5

Hozzávalók

  • 7,5 dl vörösbor
  • 3 dl víz
  • 6-7 ek cukor
  • 6 szem szegfűszeg
  • 1 rúd fahéj
  • 4 szelet citromkarika

Elkészítés

    1. A bort egy nagy fazékban felmelegítjük a vízzel, a cukorral, a fahéjjal és a szegfűszeggel. Forrnia nem szabad!
    2. Végül belekeverjük a citromkarikákat, és összeforraljuk.

      GLÜHWEIN (FORRALT BOR) >>>

Megjegyzés

Nagyon finom, szerintünk, mindenkinek ajánljuk!

seftanonc
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

bednem 2 évvel ezelőtt
Nem csak télen, tavasszal és máskor is készítem, ha úgy alakul...
kopygege 4 évvel ezelőtt
Fontos, hogy midez száraz bor esetén igaz. Ha félédes, netán édes bort használsz, nem kell ennyi cukor, két-három evőkanál bőven elegendő.

Hasonló Receptek

Magazin