Forralt bor egyszerűen

default user icon
2 4.7/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 7,5 dl vörösbor
  • 3 dl víz
  • 6-7 evőkanál cukor
  • 6 szem szegfűszeg
  • 1 rúd fahéj
  • 4 szelet citromkarika

Elkészítés

    Elkészítés: A bort felmelegítjük a vízzel, a cukorral, a fahéjjal és a szegfűszeggel. Forrnia nem szabad! Végül belekeverjük a citromkarikákat.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

B. Erika 1 hónappal ezelőtt
Nem csak télen, tavasszal és máskor is készítem, ha úgy alakul...
Kopácsy Gergely 2 évvel ezelőtt
Fontos, hogy midez száraz bor esetén igaz. Ha félédes, netán édes bort használsz, nem kell ennyi cukor, két-három evőkanál bőven elegendő.

Hasonló Receptek

Magazin