Elkészítés: Egy közepes nagyságú tepsit alufóliával kibélelünk, a fóliát vajjal bekenjük. A reszelt, kicsavart almát beleterítjük, meghintjük 4 evőkanál cukorral és ízlés szerinti mennyiségű fahéjjal. Ráöntjük a kikevert piskótatésztát, és az egészet megsütjük.
A krémhez a pudingport a cukorral a tejben megfőzzük, majd hozzákeverjük a vajat is.
A tortabevonót az étolajjal vagy vajjal vízgőz felett felolvasztjuk.
Kihűlés után deszkára borítjuk a tésztát, a fóliát lehúzzuk, a krémet rákenjük a süteményre, majd végül a tetejét a tortabevonó masszával befedjük vagy
lecsurgatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre