Elkészítés: Alufóliával kibélelek egy tepsit, vékonyan kiolajozom, és a kimagozott, karikára vágott almát szorosam egymás mellé rakom. Elkeverem a tojások sárgáját a 18 dkg porcukorral, 3 kanál vízzel, majd hozzáadom a lisztet és a sütőport. Végül a felvert tojásfehérjékkel elkeverem. Felét az almára simítom, a maradékban elkeverem a kakaóport, és az előző rétegre kenem. Előmelegített sütőbe rakom.
Közben elkészítem a tejjel a pudingport, a margarint a cukorral kikeverem, majd a már kihűlt pudinghoz adom. A kisült tésztát hasra borítva szedem ki a tepsiből, majd leveszem róla az alufóliát, így az almák lesznek fölül. Erre kenem a krémet, és csokimázzal bevonom. Mutatós és finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre