Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fóliás kelkáposzta sült szafaládéval

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kelkáposztát 4 részre vágjuk, kivágjuk a torzsát, és fűszerezzük. burgonyát meghámozzuk, megmossuk, félbevágjuk és megsózzuk.

A kelkáposztát és a burgonyát alufóliába tesszük, hozzáöntjük a húslevest, és összezárjuk. Előmelegített sütőben 50 percig pároljuk.

Az öntethez a tejszínt fehérborral egy edénybe öntjük, felforraljuk, kevés liszttel besűrítjük, fűszerezzük.

Közben a szafaládét felszeleteljük vagy beirdaljuk, és forró olajban megsütjük. A kelkáposztához és a burgonyához tálaljuk a szafaládét, illetve az öntetet.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss