Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fóliában sült pontyszelet

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halat megtisztítjuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd megszórjuk őrölt köménnyel.
  2. A halszeleteket egyesével alufóliára fektetjük, és olívaolajjal meglocsoljuk.
  3. Ha kész, óvatosan betakarjuk őket, ráfektetjük a parázsra, majd pár percig mindkét oldalán átsütjük.
  4. Mellé szintén parázson sült burgonyát kínálunk. A krumplikat megmossuk kefével, kissé megszurkáljuk, és alufóliára fektetve, olajjal meglocsolva megsütjük. 

Megjegyzés

Nagyon finom nyári grill étel, amely mellé friss, ropogós salátát vagy nyári zöldségeket tálalunk. - zsofi198888

Ezek is érdekelhetnek

Friss