Fóliában sült kecskesajt

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 vastagabb szelet kecskesajt
  • 2 nagyobb paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 10 dkg fekete olajbogyó
  • 1 csokor finomra vágott petrezselyem

Elkészítés

    Előkészítés: A sajtot 4 szeletre vágjuk. A paradicsomot megmossuk, felszeleteljük. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük, az olajjal elkeverjük.

    Kiterítünk 4 nagy darab alufóliát. Ráfektetünk 1-1 szelet sajtot, elosztjuk rajta a paradicsomot, az olajbogyót, és megszórjuk a petrezselyemmel. Rácsepegtetjük a fokhagymás olajat, a fóliába szorosan becsomagoljuk.

    Kerti grillen - vagy sütőben - kb. 5-10 percig sütjük. Lepénykenyeret vagy bagettet kínáljunk hozzá, amit szintén megcsepegtethetünk a fokhagymás olajjal.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin